BERT GILLISSEN

Over Bert Gillissen.

In 1993 begon Bert Gilissen met het verhuren van springkussens en dit is geleidelijk uitgegroeid tot een attractieverhuurbedrijf. Wij kunnen met trots zeggen dat ons bedrijf uitgegroeid is tot een van de beste in de Euregio en Parkstad.(Brunssum, Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Nuth, Onderbanken, Simpelveld, Voerendaal). Wij zijn gespecialiseerd in springkastelen en luchtkussens en andere kinderattracties en zijn dan ook een graag geziene gast op bijna ieder feest.

Vanwege onze jarenlange werkervaring, onze uitstraling en correcte prijshandhaving worden we soms overspoeld met uitgebreide aanvragen. Daarom hebben we ons bedrijf uitgebreid met een attractie-, food-, partygoederen-, promotie- en animatieafdeling. Met onze springkussens zijn wij inmiddels toonaangevend in de markt. De specialiteit van Bert Gillissen ligt op het gebied van de kinderkermis dit komt vooral omdat wij een groot assortiment aan attracties bieden.

Kortom, wij hebben de middelen en de ervaring in huis om elk feest, evenement of promotie tot een succes te maken voor u en uw gasten of klanten.

Service, deskundige begeleiding en vooral veiligheid zijn onze sleutelwoorden die aangeven wat wij onder een kwaliteitsproduct verstaan. Om nog beter en sneller op wensen van iedere klant in te kunnen spelen, hebben wij in 2000 een nieuw pand gebouwd op een voor u beter bereikbare locatie.

Het pand is functioneel ingericht en uitgerust met alle benodigde middelen om u een snelle en goede dienstverlening te kunnen bieden. Het spreekt voor zich, dat u bij ons kunt rekenen op een deskundig advies over de organisatie van uw evenement. De koffie en thee staan klaar en u kunt op uw gemak een keuze maken uit ons uitgebreid aanbod. Onze showroom en overzichtelijk ingericht magazijn, geven een goede indruk van onze mogelijkheden en de kwaliteit van onze attracties.

Ons bedrijf is gevestigd in Kerkrade. Industrieterrein Julia. Bedrijfsnummer 3565

CATALOGUSCONTACT


Click for new image

BEZOEK ADRES

ALBERT THIJSSTRAAT 11
6471 WX EYGELSHOVEN

TELEFOON
045 - 531 87 34
06 - 537 825 48

EMAIL
INFO@BERT-GILLISSEN.NL

KVK  NUMMER: 54458587
BTW NUMMER: 851313589B01

GOOGLE MAPS

Visa World Card
PayPal
Betaling bij Bezorging
MasterCard
Stripe